Om Preben's Tagdækning & Søn -Tagarbejde på Sjælland

Tagarbejde på Sjælland

Erfaren tagdækker, der laver tagarbejde på Sjælland

Prebens Tagdækning & Søn er din tagdækker, der udfører tagarbejde på Sjælland. Vi varetager store som små opgaver. Det gør sig gældende for private, erhverv og boligforeninger. Vi mestrer nybyggeri, lige såvel som omfattende renoveringer osv. 

Vi udfører alt indenfor tagdækning med tagpap, og bestræber os på at levere høj kvalitet inden for enhver aftale med pris- og tidsramme. Har du behov for et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at henvende dig allerede i dag. Kontakt nu!

byens tage
Medlem af Byg Garanti

Prebens Tagdækning & Søn er medlem af Byg Garanti, der sikrer dig et resultat, som du kan være helt tilfreds med. Klik på logoet nedenfor og læs mere om dine fordele ved vores medlemskab hos Byg Garanti.

EST. 1972

Kvalitetspræget tagarbejde på Sjælland

Prebens Tagdækning & Søn vægter uddannelse og sikkerhed højt. Med dette som baggrund er kunde såvel som virksomhed sikret. Dette understøttes endvidere af virksomhedens medlemskaber i henholdsvis Dansk Byggeri og Tagpapbranchens Oplysningsråd. Vores førsteprioritet er kundernes tryghed og tilfredshed.

Vi går meget op i, at enhver tagentreprise udføres under de bedste forudsætninger. Det kan lade sig gøre ved vores mange års erfaring og vores kvalitetmaterialer. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service, uanset hvor stor eller lille en opgave må være. Har du behov for at vide mere, er du velkommen til at tage kontakt.

tagarbejde med garanti for kvalitet

Kvalitetssikring

Vi tilbyder en kvalitetssikringsmappe i forbindelse med enhver byggesag. Det er en mappe, som indeholder dokumentation for din byggesag og dét byggetilbud, som du har sagt ja til. Det er din sikkerhed for, at det tilbudte og det udførte stemmer.

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service, uanset hvor stor eller lille en opgave må være